TRINE & SIMON

Bryllup
Brabrand kirke / Årslev Engsø / MALT – Ceres
Aarhus

Trine og Simon havde inviteret mig til Aarhus-egnen, for at tage bryllupsbilleder til deres bryllup. 
En bryllupsdag, hvor Brabrand kirke, Aarslev Engsø og ølkælderen ved MALT i Ceres, Aarhus skulle danne rammerne for en fed dag! Alle steder der har en særlig betydning for Trine og Simon. Brabrand kirke, som lægger et stenkast fra deres hus. Aarslev Engsø, som mildest talt er deres baghave. MALT, som bare rummer en masse aarhusiansk historie.

Det at være med fra forberedelsen om formiddagen til bryllupsdansen om aftenen, er noget jeg bliver ved med at være tilhænger af! Det giver bare en helt anden fortælling, når man ser billederne som en samlet helhed. 
Tak for at byde mig indenfor som Jeres bryllupsfotograf. Det var en fantastisk dag!

Testimonial

Først og fremmest så er Kristjan en guttermand. Vi blev nødt til at mødes over Zoom og planlægge, og Kristjan var – også gennem en skærm – simpelthen så sød til at guide os, give gode råd og presse os til altid at vælge det, som vi synes var bedst for os. Og en af de ting, som var det bedste valg for os, var helt klart at have Kristjan som fotograf.

Dagen kom og Kristjan tog turen fra Sjælland til Jylland. I løbet af dagen vekslede han mellem at være kamufleret kamæleon, en venlig hjælper, når det var krævet, og en stille flue på væggen. Han fik os til og mindede os om at slappe af, så det mest af alt føles som at have en rigtig god ven med som fotograf. Det er helt tydeligt, at det betyder meget for Kristjan, at brudeparret har det godt og nyder dagen, hvilket også afspejler sig i de billeder, han tager.   

Spoiler alert: Vi havde en fantastisk dag. Og det er selvfølgelig dejligt, men det er i den grad også dejligt at se billederne bagefter. Kristjan har fanget det hele: Stemningen, de små detaljer, de skæve smil, tåren der næææsten er begyndt at rende ned af kinden.

Alt i alt: Kristjan er en guttermand. Og en satans god fotograf.