STINA & LARS

Bryllup
Frederiksberg Have / Hotel Josty
København

Jeg mødtes med Stina og Lars på Hotel Josty, på Frederiksberg. Det var en lækker dag i juli, vejret var godt og alt var som det skulle være. Forinden brylluppet, havde Stina, Lars og jeg snakket om, at ‘den fulde historie’ fra dagen, bedst vil blive fortalt, hvis jeg dækkede brylluppet fra forberedelse til festen. Og hvor var jeg glad for, at det var det vi aftalte!

Det giver noget andet, når hele dagen bliver dokumenteret. Og det fungerer endnu bedre, når brudeparret forbereder sig samme sted – men hver for sig. Så jeg pendlede en smule mellem Lars’ suite, hvor han gjorde sig klar med sine kammerater og Stinas suite, hvor hun gjorde sig klar med sin veninde og forældre. For mig, var det helt specielt, når jeg fik muligheden for at forevige Stina og fars sidste øvelser på at gå i takt. Det var både følelsesladet og sjovt.

Til receptionen, som blev holdt på terrassen ned til Frederiksberg Have, havde de hyret et jazzband med base på Christiania. De leverede gode vibes og en god stemning blandt gæsterne.
Middagen og festen havde en god blanding af personlige og sjove indslag – det var så godt!

I er skønne! Tak for at valget faldt på mig, som Jeres bryllupsfotograf.

Testimonial

Først og fremmest, tusind tak fordi du havde lyst til at være en del af dagen. Det var bare så naturligt og afslappet med måden du tog billeder på – man lagde stort set ikke mærke til, at du var der. Særligt på dagen var du bare fantastisk god til at blende ind og tage en rolle, hvor du ikke afbrød øjeblikke, men var integreret og en del af festen. Fantastisk! Du var også en god hjælpende hånd, når der var brug for det 🙂 Flere af gæsterne kom og sagde: “Fotografen er simpelthen så sød.” 🙂 Så tak fordi du var en del af det.
Og til billederne: Hold nu op, hvor er de gode Kristjan!
Kristjan, tusind tusind tusind tak for de smukke billeder!! Af portrætter er det særligt det foran søen som jeg er HELT vild med! Derudover også rigtig sjovt med GIFs. Mega cool element du kaster ind der!
Det er fantastiske minder at se tilbage på og føler du har været ENORM god til at fange den stemning der var. De er bare så ærlige og ægte. Både sjove, alvorlige og intime stunder har du fanget, det er bare guld værd at have og se tilbage på!
De varmeste anbefalinger vil vi give videre.