LOUISE & ANDREAS

Bryllup
Enø kirke / Smålandshavet
Enø & Karrebæksminde, Syd-vestsjælland

Louise og Andreas hev fat i mig, da de ønskede at holde et hyggeligt bryllup i deres barndoms rammer. De er begge fra Næstved – og nyder specielt området omkring Enø og Karrebæksminde.
Allerede da jeg satte kursen mod Enø, forstod jeg straks, hvorfor de er vilde med området! Der var frodigt, grønt og lækkert – uanset hvor man kiggede hen. 

Tillykke med det, Louise og Andreas!

Testimonial

Min kone og jeg havde booket Kristjan som fotograf til vores bryllup. Vi valgte Kristjan pga hans erfaring med at tage billeder til bryllupper og da vi ikke er særlig vant til at stå foran kameraet, var det meget betryggende at have ham med som fotograf, samtidig havde han nogle super gode forslag, til hvordan vi kunne få de bedst mulige billeder, forslag som vi aldrig selv havde tænkt på, men som har givet os nogle af vores ynglingsbilleder!. Han var virkelig god til at fange stemningen fra vores bryllup, både i kirken, i præstens have efter vielsen, men i lige så høj grad til middagen og festen. Udover at tage nogle super gode billeder af os som brudepar, fangede han også nogle virkelig gode billeder af gæsterne, både når de holdte taler eller andre indslag, men også på “tilfældige” tidspunkter, hvor man fik et rigtig godt indblik i dagens stemning. Vi kan varmt anbefale at booke Kristjan, som fotograf til jeres bryllup, han er professionel fra første til sidste kontakt og har en imponerende sans for at fange de fede øjeblikke til et bryllup!

Vh Louise & Andreas Fitzner-Haupt.