JUSTINE & JONAS

Bryllup
Tårnby kirke / Beghuset
Dragør

Min gode veninde, Katrine, lagde et godt ord ind for mig, da hendes søster, Justine, skulle giftes. Vi aftalte at mødes, så vi lige kunne se hinanden an – og om vi nu, var på samme bølgelængde. Det fandt vi hurtigt ud af, at vi var – faktisk så meget, at de gerne ville have mig med som bryllupsfotograf til deres bryllup.

Brylluppet stod i det Amagerkanske Dragør. Justine og Jonas havde fundet frem til Beghuset, som ligger midt i den hyggelige gamle by, i Dragør. Fantastisk location og nogle unikke rammer, for det bryllup de gerne ville holde.
Aftenen tog mere og mere fart, så da Justine og Jonas havde taget den første dans, trak alle gæsterne ud på dansegulvet og fyrede den af!

Testimonial

Kristjan var med os hele dagen på vores bryllupsdag, fra forberedelse til fest, og formåede at fange alle de små fine detaljer og særlige øjeblikke, som vi nu værdsætter at have til evigt minde. Kristjan er en yderst behagelig person at omgås. Vi følte os helt trygge i hans hænder, og både vi og gæster følte os komfortable i hans nærvær. Billederne blev så meget bedre end vi nogensinde havde forestillet os, og vi er så glade for at Kristjan var vores fotograf. Ham ville vi til enhver tid vælge igen.

– Jonas og Justine