ANNE & EMIL

Bryllup
Gravlev Kirke / Rold Skov / Volsted forsamlingshus
Himmerland, Nordjylland

Mit første møde med Anne og Emil var over Skype – og allerede der, kunne jeg mærke, at det var et godt match. De spurgte mig, om jeg havde mod på at køre til det mørke Jylland, nærmere bestemt Himmerland, hvor dagens tre locations var den meget smukke Gravlev kirke, Rold skov og sidst, Volsted forsamlingshus, hvor festen stod.

Jeg må ærligt erkende, at det er sjældent jeg bevæger mig på de kanter – og hvilken fejl er det ikke? Jeg faldt pladask for området! Et lækkert område med stor diversitet i landskabet er enhver fotografs ønske. Tak for at invitere mig til Nordjylland og være Jeres bryllupsfotograf, Anne og Emil!

Testimonial

Kristjan, Ih.. du har fotograferet de bedste minder til os fra vores store dag og vi kunne ikke være mere taknemmelige for at du ville køre helt til Himmerland for at forevige vores bryllupsdag. Du fik os både til at slappe af, grine og hygge os, da vi tullede rundt i skoven til portrætbillederne. Og under vielsen var du helt usynlig på bagerste række og alligevel fangede du så personlige billeder. Du mestrede også at lave en GIF af min kære gamle bedstefar med hans løftede pegefinger, som han altid gør, når han viser hvordan ting skal gøres – det har vi grint utroligt meget af, det er et fantastisk minde. Du får de varmeste anbefalinger fra os
Emil og Anne.