AMALIE & BASSE

Bryllup
Frederiksberg Have / Hotel Josty
København

Da jeg modtog mailen fra Amalie, om at hende og Basse ledte efter en bryllupsfotograf til deres bryllup, var jeg nysgerrig og spændt. De ønskede nemlig en udendørs vielse i Frederiksberg Have med en efterfølgende fest, på det altid hyggelige og flotte Hotel Josty. 

Jeg er kæmpe fan af, at par vælger nogle andre rammer/omgivelser at blive viet i, end nødvendigvis en kirke. I mine øjne, er det meget vigtigt, at man personliggører dagen så meget som overhovedet muligt! Det havde Amalie og Basse i den grad gjort!

Desværre kom en kedelig Covid-19 i vejen for deres bryllupsfest, hvorfor de måtte ændre planerne. Alligevel holdte vi fast i vores aftale, om portrætter i og omkring Frederiksberg Have. 

Tak for en hyggelig eftermiddag, Amalie og Basse!

Testimonial

Vi havde den bedste oplevelse med Kristjan. Vores bryllupsbilleder blev nøjagtig, som vi havde håbet på – masser af stemning, meget personligt og rigtig flot natur og lys. Vi gik efter en fotograf, der var med på, at det ikke skulle være alt for opstillet og unaturligt og undgå de gense bryllupsfoto klichéer – og det var netop, hvad vi fik. Det viste sig, at selvom man har nerver på og er lidt ubekvem ved sådan en situation lige inden en nervepirrende vielse, kan man sagtens have det sjovt og hyggeligt, når bare man har en cool og professionel til at hjælpe én igennem. Tak for oplevelsen og de bedste billeder.