Kristjan Loek

  • Ishockey-fan
  • Flat white-elsker
  • 1288 timers in-game i FM
  • Caddy camper ejer
  • Far til Billie & Kai-Johan
 

Jeg hedder Kristjan Løk, er 30 år og bor i Holbæk. I hverdagen huserer jeg som lærer på CSU Holbæk. Jeg underviser, med delikat kaffeånde, i IT. Mine eftermiddage og weekender bruger jeg på analog- og digital fotografering. Udover at tage bryllupsbilleder, er jeg glad for portrætter og bybilleder. Det er blandet herfra jeg har hentet meget inspiration til min dokumentariske tilgangsvinkel til bryllupsfotografering. Hvis jeg ikke hænger ud med min lille familie, så er jeg oftest at finde på en kaffebar eller durumshop.

Jeg har taget bryllupsbilleder i otte år og er stadig helt ekstatisk omkring det! Det er et privilegium, at ens arbejde er, at fotografere en betydningsfuld dag for to mennesker. Det er sjældent, man møder det oprigtige og spontane smil brudeparret har på læberne i ens hverdag – så dagen er forbundet med glæde, spænding og forløsning.

Jeg forsøger med mine billeder at fortælle en historie. En historie, som skiller sig fra de andre. En historie, hvor I kan se jer selv i den. En historie, hvor atmosfæren og stemningen fra dagen bliver afbilledet. En historie – jeres historie. Derfor er det essentielle for mig, at de fotografier jeg laver ved jeres bryllup, er billeder der viser, hvem I er som personer, og altså ikke nødvendigvis modebilleder til Euroman, Elle, Vogue eller Vi Unge.